adó egy százalék felajánlás
2024.04.25. - Márk

A nõi ejakuláció

Nõi ejakuláció? Egyre több szakkönyv és magazin foglalkozik a jelenséggel, külön weboldalakat, videokazettákat szentelnek neki, miközben az orvosok egy része mind a mai napig vitatja a létezését. A kérdés kicsit a G-pont misztériumához hasonlít: akik átélték már, esküsznek rá, akik nem, ostobaságnak minõsítik. Mi lehet az igazság?
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

Sok hölgy átélte már a jelenséget, amikor intenzív szexuális ingerek, illetve orgazmus hatására, vaginájából nagy mennyiségû (rendszerint színtelen, szagtalan) váladék távozott el. Ez általában a G-pont területének kézzel történõ ingerlésére következik be, de elõfordulhat orális vagy hagyományos együttlét után is.

Egyesek ilyenkor vizelet-visszatartási problémákra gyanakodva szégyenkezni kezdenek, mások valamiféle szervi elváltozástól rettegnek. Ijedtségre semmi ok! Tökéletesen normálisak és egészségesek vagyunk.

Ejakuláció elõtt a hölgyek igen erõs, a vizeléshez hasonlatos ingert éreznek - innen ered a félelem, hogy inkontinecia problémáik vannak, és aktus közben bepisilnek. Erre a szorongásra a szaksajtó is évtizedeken át rásegített, azonban a legfrissebb kutatási eredmények feketén-fehéren igazolják, hogy az ilyenkor kibocsátott váladék kémiailag a férfi ejakuláció nedvéhez hasonlít, semmi köze azonban a vizelet összetevõihez. Egy, a férfiak prosztatájához hasonló mirigycsoport termeli.

Az ejakuláció nem kizárólag orgazmus esetén jelentkezhet, akár az aktus kellõs közepén is tapasztalhatjuk. Mennyisége is változó, lehet néhány cseppnyi, de akár néhány evõkanálnyi is. Nagyon fontos, hogy e miatt ne szégyenkezzünk! Képtelenség élvezni a szexet, ha nem tudjuk elengedni magunkat, és közben azon görcsölünk, vajon mennyi izzadtságot vagy szexuális váladékot fogunk termelni. Fogadjuk el testnedveinket normálisnak, minthogy valóban azok. Nem vagyunk "gyártási hibásak", sok férfi kifejezetten értékeli, ha partnere ilyen képesség birtokában van.