adó egy százalék felajánlás
2024.03.29. - Auguszta

Köztéri szexért két év börtön, felfüggesztve

Köztéri szexért két év börtön, felfüggesztve
Kétévi - felfüggesztett - börtönbüntetésre ítélt a városi strandon folytatott szeretkezésért egy fiatal párt a nyugat-ukrajnai Ternopil bírósága.

Az ukrán ítélkezési gyakorlatban rendkívül szigorúnak számító büntetésre a donyecki illetõségû fiú és a helyi lakos lány azzal szolgált rá, hogy megismerkedésüket követõen fényes nappal, a városnapi ünnepségek csúcspontján feltûnõ módon szerelmeskedni kezdett a helyi strand egyik sörsátrában - írta egy Kijevben megjelenõ napilap.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

Az újság szerint a szenvedélybe belefeledkezett fiatalok nem zavartatták magukat a sokadalomtól, ám az aktust mégsem sikerült befejezniük, mert több felháborodott szemtanú értesítette a rendõröket, akik azonnal elõállították mindkettejüket.

Kiderült, hogy a fiú és a lány egyaránt ittas volt. A bíróság garázdaság és a közrend "különösen cinikus módon" történt megzavarása címén kétévi szabadságvesztésre ítélte a szabados fiatalokat, de a büntetés végrehajtását felfüggesztette. Korábban is elõfordult, hogy a rendõrök a köztéren szeretkezésen kapott rajta párokat, de eddig csak pénzbírsággal sújtották és szigorú figyelmeztetésben részesítették õket.