adó egy százalék felajánlás
2024.04.19. - Emma

Állati pozíciók a szexben

Káma Szútra 12. rész

Vátszjájana, a Káma Szútra szerzõje beismeri, hogy lehetetlen felsorolni minden szerelmi pozíciót. Azt javasolja, hogy az állatok világában nézzünk körül. Jó képzelettel megáldott szeretõk kibõvíthetik így repertoárjukat.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

Elefánthelyzet
A Káma Szútra, akárcsak az Ananga Ranga, jó néhány „állathelyzetet” sorol fel, mint például az elefánthelyzetet. A nõ hason fekszik, melle, hasa, combja, lába az ágyhoz ér, s a férfi homorítva fekszik fölé. Ha már behatolt, a nõ összezárhatja lábait, ezzel is erõsíti az érzést.

A hátulról behatoló pozíciók mind mély behatásokat tesznek lehetõvé, de a Káma Szútra egyértelmûen tisztázza, hogy a képzelet és az állatokhoz való hasonlóság adja ezen helyzetek különleges erotikáját. Merõben más a mai gondolkodás, amely határozottan elítéli azt, akinek fantáziája az állatvilágba téved.

A tehénközösülés
Sok pár szenvedélyét fokozza a párzó állatokhoz való hasonlatosság. A megszokott hátulról behatoló pozíciók egyik izgalmas változata ez, ahol a nõ nem térdel, hanem állva kinyújtja lábát, kezére támaszkodik, a férfi pedig bikaként hágja meg. Mély behatolást tesz lehetõvé, amelyben a férfi uralni tudja döfései mélységét és erejét.

Az állatok közösülését utánzó, hátulról közelítõ helyzetek igen izgatók lehetnek mindkét fél számára. Bár a nõ ezekben a pozíciókban nehezebben éri el az orgazmust, a férfi segíthet azzal, hogy elõrenyúl és izgatni kezdi a csiklót. Hasonlóképpen izgalmas érzés az, ahogyan a férfi ágyéka az érzékeny perineum és ánusz közelében a nõ fenekének ütõdik.