adó egy százalék felajánlás
2024.04.23. - Béla

Leszboszi kalandok

Athena Douris a világ leghíresebb leszbikusainak egyike, számos leszbikus magazin szerkesztõje, aki kétségkívül nagyon sokat tud arról, mi minden tudja lázba hozni, felcsigázni a nõi testet. Hogy kerül egy leszbikus a férfimagazinba? Aki elolvassa ezt a cikket, többé nem kérdez ilyet.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

Az elsõ lányt, akit kielégítettem a számmal, úgy hívták: Allison. Ennek már több mint tíz éve, de azóta sem volt olyan partnerem, akinek ilyen nagy barlangja lett volna. Ráadásul elképesztõen szõrös volt odalent egy csincsilla simán elbújhatott volna a szeméremszõrzetében. Nehezítette a dolgomat, hogy ez volt az elsõ leszbikus kalandom, és egyáltalán nem lehettem biztos abban, hogy a többi majd nagyobb élmény lesz.

Emlékszem, ott lihegtem Allison lába között, és úgy éreztem magam, mint ha egy haldokló medvét próbáltam volna szájon át újraéleszteni. Szóval, mint látjátok, a déli munka nem mindig a legfelemelõbb, pláne ha a partnered egy kibolyhosodott gyapjúpulóvert hord a köldöke alatt. Úgy tûnik, bizonyos nõk nemi szervét könnyû szeretni, másokét viszont nagyon nehéz. (Az enyém például olyan, mint a pénzbedobó nyílás egy persely tetején. Egyszóval: gyönyörû.) A viszontagságos kezdetek ellenére a mai napig "csinálom a számmal" a partnereimnek, és egyáltalán nem gondolok arra, hogy le kellene állítanom magam. Végül is, ha valaki akár leszbi, akár férfi túl nyuszi ahhoz, hogy néha odaszorítsa az arcát egy nõ lába közé, azt hiszem, nem érdemli meg a szeretkezést. Nekem szerencsére jól alakult a további leszbikus kalandozásom, és találkoztam jó néhány lánnyal, aki profibban csinálta a legtöbb férfinál.

Lássuk, mit tanultam tõlük.

Elsõ lépés: Gerjeszd fel az étvágyadat
Ha orális szexre kér egy nõ, de te nem tartod igazán étvágygerjesztõnek, amit a száddal kell majd megérintened kérd meg, hogy borotválja le a szeméremszõrzetét. Szappanozd be jól a zuhany alatt, és ess neki közvetlenül a pancsolás után. Ha netalán ezek után is kellemetlen szagot érzel, vidd el a partneredet egy nõgyógyászhoz, mert valószínûleg valamilyen fertõzése van. Mosdatás, borotválás, betegségek elûzése ez a legtöbb, amit tehetsz. Ha ezek után sem visz rá a lélek, hogy a száddal elégítsd ki, alighanem a kapcsolatotokban van a hiba. Hagyd el azt a nõt, akinek nem tudod megtenni. Hidd el, mindketten jobban jártok.
Második lépés: Szabadulj meg a rossz szokásaidtól
A legtöbb férfi túl gyorsan és túl erõsen használja a nyelvét. Ha a nõd felfeszíti a fenekét, miközben az alvázát nyaldosod, valószínûleg el akar húzódni tõled. Hogy ne okozz fájdalmat, csináld gyengéden, fõleg az elején. Azt is rosszul teszed, ha széthúzod a szeméremajkait, mint egy kíváncsi nõgyógyász. Végül pedig ne vetõdj rá egybõl a klitoriszára, mintha kitüntetést kapnál azért, mert megtaláltad. Persze fontos, hogy tudd, hol van, de a legtöbb nõ azt szeretné, hogy hagyják békén a kapcsológombjukat, amíg be nem melegedtek kellõképpen.

Harmadik lépés: Találd ki, hová szeretné tenni a lábait
Nekem muszáj kinyújtanom a lábamat ahhoz, hogy elélvezzek. Lehetnek teljesen terpeszben és kinyújtva, vagy állhatnak a plafon felé, kinyújtva, vagy V-alakban és kinyújtva... Ha miközben a száddal izgatsz, és hirtelen benyomod a válladat a térdem alá, a lábam be fog hajlani, és képtelen leszek elmenni. Úgy tudom egyébként, hogy ezzel minden nõ így van. Úgyhogy mindenképpen kérdezd meg a nõdet, hová szeretné tenni a lábait, ha azt akarod, hogy elmenjen.

Negyedik lépés: Fejleszd a nyelvérzékedet
Ha még mindig ott tartasz, hogy a nyelvedet egy bizonyos pontra szegezed, aztán csak tekersz körbe-körbe, akkor a technikád nem jobb egy középiskolás srácénál, aki elõször csinál ilyesmit az osztálybuli utáni éjszakán. Szóval a hölgyek kedvencei a következõk:

A lapos nyelv
Dugd ki a nyelvedet és tartsd laposan. Mozgasd lassan a fejedet föl és le, mintha udvariasan bólogatnál és azt mondanád: "Szolgálatára, asszonyom." Nyaldoshatsz is közben, de szigorúan csak lapos nyelvvel.

A puha nyelv
Lazítsd el az ajkaidat és az állkapcsodat. Tedd a szádat az ölére, és hagyd, hogy a nyelved teljesen puhán kiessen a szádból, a szeméremajkai közé. Ne tegyél nyaldosó mozdulatokat, hanem lógasd a nyelvedet, mint egy szomjas kutya. Ha úgy érzed, hogy tele van a szád nyállal, csak annál jobb, mert a következõ pont...

A nedves ajkak
Dörzsöld nedves (és még mindig laza!) szádat a szeméremajkaihoz. Hagyd, hogy az alsó ajkad végigcsússzon rajta. Légy megfontolt: minél lassabban csinálod, hölgyed annál jobban fogja érezni magát.

A gyengéd szopogatás
Rendben, ha a környéken alapos munka végeztél, most már elkezdheted szopogatni a klitoriszát. Nagyon óvatosan csináld, semmiképpen ne tegyél húzogató mozdulatokat, mert ezt csak nagyon kevés nõ szereti. Ráadásul náluk is megvan az a veszély, hogy ha rászoknak erre az örömszerzésre, egy idõ után nem tudnak másféleképpen elmenni.

Ötödik lépés: Fantaziálj
Mint tudod, a nõk nagyon érzékenyek, pláne hogyha szexrõl van szó. Hamar megérzik, ha kedvetlenül vagy idegeskedve bújsz velük az ágyba, és ezzel csak elrontod az õ örömüket is. Arra, hogy elhessegesd az olyan gondolatokat, mint: "Úristen, milyen nõ ez, már egy órája lefetyelek itt lent", a legjobb módszer a fantaziálás. Teljesen mindegy, hogy mire gondolsz közben, csak élvezd annyira, hogy õ elélvezzen.

Hatodik lépés: A mély nyelv
Van olyan nõ, aki szereti, van, aki utálja, ezért aztán kötelezõ engedélyt kérni, mielõtt csinálnád. Biztos, ami biztos, a nyelves szeretkezést csak akkor vesd be, ha hölgyed már teljesen felizgult, és akkor se tartson túl sokáig.

Hetedik lépés: Használd az ujjaidat
Az ujjak használata elengedhetetlen orális szex közben. Valóban, ehhez kell egy kis koncentrációs képesség, de meg tudod csinálni. Válassz egy ujjtechnikát, egy nyelvtechnikát, aztán hangold össze a kettõt, és tarts ki jó sokáig. Az végül is teljesen mindegy, hogy milyen mozdulatokat végzel, ha betartod a két alapvetõ szabályt, azaz:

1. legyenek elég nedvesek az ujjaid;
2. lassan csináld. Ha valami extrát is be akarsz vetni, miközben ki-be húzogatod az ujjadat, forgasd meg, mint egy csavarhúzót.

Nyolcadik lépés: Kalandozz más tájakra is
Az orális szex természetesen nem csak egy szimpla gimnasztikai gyakorlat, ha el akarod varázsolni a nõdet, vess be személyre szabott trükköket is. Ehhez persze jól kell ismerned a partneredet. Sok nõ azt szereti, ha gyengéden simogatják a hasát vagy a combja belsõ oldalát. Vannak, akiket bevadít a mocskos beszéd. Egy nagyon kis százalékuk pedig attól õrül meg, ha szidalmazzák és közben jól elfenekelik õket.

Kilencedik lépés: Juttasd a csúcsra
Két szabályt jegyezz meg, ha ezeket betartod, nem hiszem, hogy panaszkodni fog a nõd. Az elsõ, hogy találd meg a megfelelõ mozdulatsort és tartsd egyenletesen a ritmust. Ahhoz, hogy a lehetõ legjobb ponton izgasd, muszáj beszélnetek közben. Szóval, ha nyöszörög a gyönyörtõl, kérdezd meg tõle, hogy: "Itt? Vagy kicsit balra?" A második a lassúság szabálya. Jó munkához idõ kell, tehát legyél mindig lassú, még akkor is, ha látod, hogy hölgyed egyre jobban beindul a nyelvjátékodtól. Te csak maradj egy-két lépéssel mögötte. Húzd az idõt, ameddig csak tudod. Minél késõbb jöjjön el az a pillanat, amikor elkezdesz vadul lefetyelni. Gondolj arra, hogy ha lassú vagy, még bármikor begyorsíthatsz. Ha viszont túl hamar felpörögsz, az olyan, mintha kettesbõl tennéd ötösbe a sebváltót. A kapcsolás téves, és a motor leáll... Tehát csak akkor gyorsíts, ha már könyörög neked, különben pedig tégy úgy, mintha azt szeretnéd, hogy szenvedjen egész este, és soha ne élvezzen el. Persze amikor már eljött az idõ, és tényleg az orgazmus közelében van, ne fogd vissza magad. Pörögj fel, használd az ujjadat minél erõsebben, és szopogasd vagy nyalogasd (attól függ, melyiket szereti jobban) olyan gyorsan, ahogyan csak a nyelved bírja. Tarts ki és várj, ameddig a fejedet el nem tolja magától.

Az utómunkálatok
Miután végeztetek, hagyd, hogy kiélvezze a gyönyör perceit. Ne kezdj rögtön ostoba fecsegésbe, csak tartsd a karodban, csukd be a szemed és pihenj. Ha már magához tért, udvariasan megkérdezheted, hogy készen áll-e a misszionárius pózra. De kérlek, mutass több érzékenységet, mint egy rinocérosz, és ne kiálts fel, hogy: "Végre eljött az én idõm!" Ha érzékelteted, hogy csak azért kényeztetted türelmesen, hogy aztán revansot vehess, egy csapásra mindent elronthatsz. Nem a használtautó-piacon vagy: bármit is tettél, nem azért tetted, hogy kapj cserébe valamit. Ha kedves voltál a partneredhez, és jó a kapcsolatotok, úgyis szívesen viszonozza fáradozásaidat.