adó egy százalék felajánlás
2024.04.19. - Emma

Sok szexszel edz Kelly Brook

Tudja a tökéletes megoldást a mindig csinos és fitt külsõre Kelly Brook - A gyönyörû színésznõ szerint az egészség és a szépség titka a sok szex! Kelly Brook, a brit Strictly Come Dancing show sztárja tudja, hogyan õrizze meg tökéletes alakját. A szexben hisz, és ennek megfelelõen gyakorolja is a csodás módszert. Most éppen a Titanic sztárjával, Billy Zane-nel...
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

A Magyarországon Szombat Esti Láz néven futott mûsor amerikai változatának üdvöskéje szerint a szenvedély ébren tartása nagyon fontos egy kapcsolatban. Emellett persze szükség van a mentális kihívásokra is, vitázni is kell, de hiába fokozzuk fel a hangulatot, ha nem társul hozzá egy kis romantika. Kelly a gyertyákra, a tompa esti fényekre esküszik a hangulat megteremtésében.

Miss Brook egy interjúban azt is elárulta: bizony õ is keményen megdologozik azért, hogy egy-egy szerepet megkaphasson. Csupán a külsejéért nem fogják megkeresni. "Rendszeresen járok meghallgatásokra - árulta el a csinos sztár. - Csak a külsõmért nem fognak beválogogatni sehová." - mondta. Igaz, hogy gyönyörû teste, bombázó idomai láttán nem is tudjuk, ezt elhihetjük-e!