adó egy százalék felajánlás
2024.03.28. - Gedeon, Johanna

A konditeremben

Történt velem egy számomra is meglepõ, de annál is izgatóbb eset. Hetero vagyok egy kis bi beütéssel, legalább is így gondolom fõleg az eset óta. 25 éves vagyok. Még sosem voltam fiúval, de nem is akarok, bármennyire is vágyom rá. Masztizás közben sokszor elõfordult, hogy srácokra gondoltam, ez mindig attól függött, hogy milyen hangulatban voltam. Elõfordult, hogy felizgatott egy meztelen férfi látványa, amikor sex képeket nézegettem.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

Egy ilyen esetet mesélek most el: A látvány az, ami hatott rám. Kondizni járok, ha nem is gyakran és rendszeresen. Egy edzés alkalmával, éppen gyúrtam, amikor egy fiú jött be az edzõterembe. Már láttam régebben ott, de most pont összetalálkoztunk.

De jó gondoltam, legalább nem edzek egyedül. Csak köszöntünk egymásnak. Jóképû gyerek volt, meg kell hagyni. Amikor edzett, láttam a dagadó izmait, mellizmát, bicepszét a pólója dudoraiból és lenyûgözött az alakja. Nem elég, hogy jóképû még izmos is. De tudom irigyelni az ilyen embereket.

Már tudtam, hogy nagyon tetszik. Próbáltam is elhessegetni a gondolataimat, nehogy a férfiasságom megmutatkozzon és bõszen edzettem tovább. Körülbelül akkor végzett az edzéssel, amikor én is szándékoztam abbahagyni. Hát gondoltam, hogy le ne maradjak valamirõl (fõleg a teste látványáról), én is abbahagytam és mentem az öltözõbe utána.
Õ már akkor javában tusolt, amikor odaértem. Gyorsan levetkõztem és utánamentem a zuhanyzóba.

Egymás mellett levõ zuhanyzóban voltunk és a zuhanyzók között átlátszó plexi volt. De miközben mentem a zuhanyzóba végigmértem: izmos felsõtest (engem ez izgat fel igazán), nem is gondoltam, hogy póló nélkül ilyen jól néz ki. Hát már akkor bizsergés futott át rajtam, kiszáradt a torkom, nyelni se tudtam, a szemem lejjebb tévedt és megláttam a gyönyörû farkát. Huuu gondoltam, de leszopnám. Gyorsan bementem a zuhanyfülkébe és miközben õ zuhanyzott, le se tudtam a szemem venni róla. Csak úgy szánkázott a szemem rajta. Közben kezdtem merevedni. Gyorsan hidegre állítottam a vizet, hogy lehûtsem magam. De nem sikerült, úgyhogy gondoltam, ha hamar túl leszek rajta, akkor majd lelankad, ezért szépen verni kezdtem a farkam, miközben õt stíroltam.

Próbáltam hangtalanul és úgy csinálni, hogy ne lássa meg és ne halja, mi történik mellette. Elég gyorsan elmentem. Mire kijöttünk a zuhanyzóból már nem is látszott rajtam remélem. Szeretném még párszor megnézni a fickót magamnak, ezért nem akarom elijeszteni. Ezért nem is közeledtem hozzá vagy tettem célzásokat. kb. 23 éves körül lehetett.