adó egy százalék felajánlás
2024.04.18. - Andrea, Ilma

Prostik Kelemen Anna ellen

Kelemen Anna (25) nem titkolja, hogy szereti a szexet, ha fizetnek érte, még inkább. Az útszélen fagyoskodó prostituáltak fellázadtak, mert az adózást idén még szigorúbban számon kérik rajtuk, míg Annácska tudomásuk szerint nem fizet semmit a szolgáltatása után A prostituáltak szerint a botrányhõsnõnek ugyanúgy kellene fizetnie szolgáltatása után, mint nekik.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

– Betelt a pohár! – kezdi Melinda, aki egy autóút szélén vadászik kuncsaftokra, fagyoskodva. – Ipart kell váltanunk, és adózni egy orális szex árából is, ami nálam például 5000 Ft+áfa. Prostituált vagyok, ebbõl élek, de én a munkámat nem fejelhetem meg vagyont érõ botránykönyvvel. Nem vagyok irigy Annácskára, mert szakmabeli, de ha nekem adózni kell a szexszolgáltatásért, õ miért legyen kivétel? – háborog a lány, aki hozzátette, hogy saját szemével látta egy tévémûsorban, amint Annácska elismerte, hogy pénzért nyújt szexszolgáltatást, és a jövõben is így tesz.

– Azt is elmondta ország-világ elõtt, hogy nála 80 ezer egy „prosztatamasszázs”. Nálunk ezt kézimunkának hívják, és 3000+áfa adózva – tette hozzá Melcsi, aki szeretné felhívni az APEH figyelmét Annácska feketemunkájára. Földi Ágnes, a honi prostituáltak érdekvédelmi szervezetének elnöke is elismeri, van alapja a lányok panaszának.

– Ma már egyre inkább tudják a prostituáltak a jogaikat, de a kötelességeiket is. Az év utolsó hónapjaiban is több százan részt vettek mozgó iskolabuszunkon az APEH munkatársának oktató programján, ahol elmondták, egyéni vállalkozást kell indítaniuk, és adózni kell a magyar törvények szerint a bevételeik után. A szexszolgáltatás szj-számot kapott, és számlát kell adni. Aki ezt nem teszi, adócsalónak minõsül a bíróság 2 éve meghozott precedens ítélete alapján. Ha az APEH vizsgálódna, vagy Kelemen Annát feljelentené valaki, nem kérdéses a pénzügyi törvény megsértése, hiszen Kelemen Anna gyakorlatilag elismerte tevékenységét – vélekedik Földi Ágnes.

Annácska nem tartja magát prostituáltnak, de pénzt elfogad szolgálataiért a férfiaktól. – Ha valaki olyan hülye, hogy engem akar, fizesse meg alaposan. Anyagias világban élünk, nézzünk körül, mennyi mindenki megvehetõ! Szeretem a szexet, ha keresek is vele, annál jobb. Valljuk meg, egy csóró férfi sohasem lehet olyan vonzó, mint egy gazdag. A pornóiparban órabérben dolgoztam, több ezer euróért pörögnek ott a lányok. Pénzért nyitom ki a számat minden tekintetben – állította Annácska bátran, de mivel nem tartja magát örömlánynak, az adózás sem foglalkoztatja. Jelenleg másért mászkál a rendõrségekre: hivatalosan még nem zárták le drogügyét, és nyomozás folyik ellene gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés és segítségnyújtás elmulasztása miatt, mert Zeusz kutyája szétmarcangolta egy idõs asszony kezét.