adó egy százalék felajánlás
2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Káma Szútra - Szexpózok: érzéki nyilas 18+

Szexpózok: érzéki nyilas 18+

A nõ a hasán fekszik az ágyon, míg párja ollószerûen széttárt lábai közé fészkeli magát. A férfi térdel, és terpeszbe fogja a nõ egyik lábát. Ahogy beléhatol, felemeli partnere másik, kinyújtott lábát, és a bokájánál fogva megtartja, egyik kezét pedig a nõ csípõjére téve irányítja a szerelemnyilat!

Mi a jó benne a nõnek?
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

Ha hajlamos vagy arra, hogy a behódolás élményétõl a csúcsra juss, próbáld ki ezt a pózt. A pasid lesz 100%-ig az irányító székben, a tempót, a mozdulatokat és a lökéseket diktálva.

A behatolás szöge kicsi, így az aktus maga könnyedebb lesz, tehát különleges ínyencségek várnak rád! A hüvely olyan területei, amelyek általában stimulálás nélkül maradnak, kerülnek majd a figyelem középpontjába az Érzéki nyilas pózban. Hozzájárulhatsz a vehemenciához, ha az ágy szélébe kapaszkodva folyamatosan a partnered alhasához dörgölõzöl.

A cikk a reklám után folytatódik

Mi a jó benne a férfinak?

Férfiasságod a kirakatban, ahogy lecsapsz a prédára! Szabályozhatod a szeretõd lábmagasságát attól függõen, hogy hol a legjobb, és erõteljesebben is magadba húzhatod, állatias ösztöneidet ily módon kielégítve. Ez a póz adja magát egy-két izgalmas szerepjátékhoz: lovag/leányka középkori hancúr, rocksztár/groupie fantáziajáték, Tarzan/Jane jelenet…

Engedd, hogy a fantáziád eddig még nem tapasztalt magasságokba repítsen! Sokáig fogod majd bírni ebben a pozitúrában, úgyhogy éld ki magad, ahogy eljátszadoztok!

Sokáig szerelem

I.e. 3000-re visszavezethetõen a Tantrikus szexuális módszerek lehetõvé teszik, hogy a szeretkezés órákig tartson.

Kezdd egy sablon szerint: kilenc mély lökés után egy lassú, felszínes, majd nyolc mélyebb után kettõ felszínesebb, aztán hét mély, és így tovább. Azok az õsi pasik tudták, mi a dolguk: a kisebb, felszínesebb lökések a nõk G-pontját csiszolgatták 5000 évvel azelõtt, hogy bármiféle tudós tudott volna annak létezésérõl.