adó egy százalék felajánlás
2024.04.19. - Emma

2008 legyen a szex éve!

2008 legyen a szex éve!
Szeretnéd még különlegesebbé tenni a szexet az újévben? Íme néhány tuti tipp! A siker garantált! Feledkezz meg róla, hogy a szexnek kötelezõ befejezése az orgazmus. Ne erre koncentrálj! Semmi mással ne foglalkozz, csak az itt és a most a lényeg! Ne úgy gondolj a szexre, mint egy utazásra, aminek kötelezõ eleje, közepe és a vége van, mindig ismétlõdõ elemekkel. Elég egyszerû tanács, de hidd el, kielégülésed foka hatalmasat fog javulni! A legtöbb ember egy jól bevált pózban szereti az orgazmust, és nem hajlandó újítani. Csak orális szexszel tudsz kielégülni?
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

Itt lenne az ideje, hogy változtass ezen! Sosem késõ profi technikákat elsajátítani. Csak ennyit kell mondanod: „Nem, most nem a nyelvemmel csinálom, hanem például az ujjaimmal!” Minél változatosabb módon érsz el a csúcsra, annál jobban fogod élvezni!

Legyen érzéki a szex! Ne csak egy érzékszerveddel éld át a gyönyört! Hanem…

Látás: próbáld ki bekötött szemmel!

Hallás: használj füldugót!

Érintés: Hátrakötött szexszel!

Szaglás: aromaterápiás gyertya, masszázsolaj

Nagyon jó ötlet összekötni a szexet és a szaglást! Hogy miért? Kutatások bizonyítják, hogy mivel a szex ösztön, az emlékezetünk nem sokáig tudja tárolni magát az érzést, hiszen az agyunk ezen részének a kapacitása kicsi. Ezzel szemben a szagok intenzíven élnek emlékeink között. Szex közben használd mindig ugyanazt a parfümöt, vagy ugyanazzal a gyertyával illatosítsd be a szobát, így az érzés megmarad. És ha legközelebb megcsap ez az illat, bárhol is vagy, mindig felizgat majd!

Love Bytes