adó egy százalék felajánlás
2023.12.03. - Ferenc, Olívia

Mámoros strandlabda

Vajtán voltunk a strandon, egy nyári délelõtt. Az unokatesóimmal voltam, és nagyon unatkoztam, Vettünk egy strandlabdát, és szétmentünk a medence 3 pontjába, és dobáltuk egymásnak. A két unokatesóm elment ebédelni, én bent maradtam, mert fogyóztam.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

Egy jó bögyös csajjal kezdtünk el labdázni, véletlenül. Mikor ki ment pihenni, vele mentem, és dumcsiztunk. Hát nem mondom, hogy modell alkat volt a csaj. (Jómagam is teltkarcsú vagyok.) De neki voltak jó húsos kis combjai, pár úszógumi, és szexi, görögdinnye cickói. A haja sötétbarna volt, a bõre bronzos. Egy negyed órája biztosan, volt, hogy elkezdtünk a törölközõkön üldögélve dumcsizni, mikor, mondtam Timinek hogy elszaladok a mosdóba. Azt mondta, õ is jön. Gondoltam magamban, itt akármi is történhet, lány vagyok, hetero, de mégis buja képeket generált bennem a csaj. A WC-k fa fülkékben voltak. Sorban megnéztem, melyik szabad, és higiénikus. Nem volt a közelben senki.

Mikor be akartam csukni magam mögött az ajtót, Timi megfogta és bejött utánam. Beriglizte az ajtót. Eszméletlenül csodálkoztam, és nem tudtam mire vélni a dolgot. Kicsit földhözragadt vagyok, soha sem hittem volna, hogy ez a csaj a falhoz nyom és bevágja a nyelvét a számba, Nem ellenkeztem, sõt tiszta nedvesség lett a fürdõbugyim mikor a cicimet megmarkolta, és a másik kezét a bugyimba csúsztatta. A szívem kalapált, és csak arra tudtam gondolni, hogy én örömet akarok szerezni ennek a csajnak. Hiszen az, hogy én perceken belül hatalmasat fogok élvezni, az nem volt kérdés.

Kikapcsolta a bikini felsõmet és simogatni, majd masszírozni és csókolni kezdte a mellem. A nyelvével kígyószerûen haladt le a nyakamon, és szájába vette a mellbimbómat, amik gerelyként magasodtak. A nyelve és az ajkai kényeztettek. Letérdelt. Az egyik lábam a lehajtott WC fedõre tette, miután széthúzta a bugyim és orálisan izgatott. Kezei a hasamon és a mellemen jártak, és párszor a popsimra is rácsapott! Persze mindezt halkan. Én csak fogtam a fülke oldalát és nem gondoltam semmire.

Csak az érzéseimre figyeltem. Nem engedett el az orgazmusig, felállt, hozzám simult. A nyakamat csókoltam, keze a mellembe markolt, és két ujját bevágta a hüvelyembe, majd vadul mozgatta. Forró volt a lehelete a nyakamon, nagyon szenvedélyes volt és én csak úgy remegtem a biztos kezeiben. A hasam elemelkedett a faltól, izmaim összerándultak, és eszméletlen nagyot élveztem, mindezt egy hang nélkül.

Magamhoz szorítottam Timit, közben, majd rámenõsen megcsókoltam, és most õ vette fel az én elõbbi testhelyzetemet. Kikötöttem felül a bikinifelsõjét, és kibuggyantak a bájai. Markoltam, majd nyaldostam a mellbimbóját és a mellét és kezdtem haladni lassan lefelé. Õ elködösült szemmel mosolygott, nyalta a szája szélét és megfogta fentrõl a fejem és erõsen letolta, Érezhette, az erõsödõ vágyat, amit én voltam hivatott kioltani.

A libidójához mérten, mint egy vadmacska nyaltam a punciját. Õ az öklét harapdálta, nehogy felnyögjön és vonaglott az erõs gyönyörtõl. Én majdnem megfulladtam, mert a fejem mind csak nyomta a lucskos, kéjes puncijához. A hidrogénbomba semmi nem lehetett az õ orgazmusához, mert a falat karmolta végig élvezetében.

Felöltöztettük egymást, és egy utolsó francia csók után, mint ha mi sem történt volna, elõször õ, majd én elhagytuk a kéjkabint. A nap hátralévõ részében csak messzebbrõl láttam. Nagyon vidám és mosolygós volt. Estefelé, egyszer még találkoztunk. Egyszer, utoljára. Faházat béreltek és meghívott magához másnap estére. A fia és a férje akkorra egy rokonhoz voltak hivatalosak. ... De ez egy másik történet...