adó egy százalék felajánlás
2023.12.03. - Ferenc, Olívia

A vonatkabin

A történet régi, de még mindig nagyon tiszta emlék. Talán, mert az emlékezetes kalandjaim közé tartozik, és mert még most is néha vágyakozok! Bárcsak újra megtörténhetne!
Belegabalyodtam egy távkapcsolatba, pedig mindig is elleneztem az ilyesmit. De a szerelem nagyobb volt, mint a távolság! Az iskola miatt nem sokat találkoztunk. Mikor eljött a szombat reggel és a buszon vagy vonaton ültem, már akkor arra gondoltam, hogy egész nap egymáséi lehetünk. Az idõt általában szeretkezéssel töltöttük.
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%

Nyár közepén jártunk és a kedvesem lejött elém, hogy együtt mehessünk hozzá. Nagyon korán volt még és nem sok utassal indult a vonat. Megkerestük a kedvenc kabinunkat és miután a jegyeink is lelettek ellenõrizve, becsuktuk az ajtót, elhúztuk a függönyt és végre csak egymásra figyelhettünk. Csókolózni kezdtünk, és azonnal érezni kezdtem, hogy elönt a forróság. Hihetetlenül kívántuk és remegve simogattuk egymás testét. Kezemmel a nadrágján kidomborodó férfiasságát kezdtem simogatni. Közben szenvedélyesen csókolóztunk, de fél perc sem telt el, mikor a fülébe súgtam, hogy szeretkezni akarok!

Választ nem várva kivettem a már égig meredõ farkát és nyalogatni kezdtem. Láttam, hogy mennyire élvezi és libabõrös lett. Hirtelen bekaptam, és vadul szopni kezdtem. Én is nagyon benedvesedtem, de nem akartam elsietni a dolgot, annak ellenére sem, hogy lassan fél órája utaztunk. Nyelvemmel köröztem a lüktetõ fallosz körül, ám mikor újra a torkom mélyére dugtam volna, a barátom felemelt és mivel csak egy szoknya volt rajtam lehúzta a bugyim és az ölébe ültetett.

Elõször azt hittem majd szét robbanok, ahogy a hatalmas kemény farkán lovagolni kezdtem. Hamar belejöttem, és már csak egymás nyögéseit hallgattuk. Fogalmam sincs mennyi idõ telt el, mert az élvezettõl bódultan arra már nem figyeltem. Felálltam az ablak elé és a kis asztalba kapaszkodva, verejtékes arcomat a hideg ablaknak nyomva nyögtem tovább, ahogy hátulról kezdtek döngetni. Közben egyik kezemmel a csiklómat izgattam. Egybõl éreztem, hogy pillanatokon belül elérek a csúcsig. Nem gondoltam semmi másra csak a fantasztikus érzésre, ahogy erõteljes mozdulatokkal hatolnak belém.

Gyorsult a tempó és ekkor éreztem, hogy végig fut rajtam minden gyönyörû érzés és hangos nyögések között, kissé összerogyva átéltem életem egyik legjobb orgazmusát. Gondoskodtam róla, hogy barátom is részesüljön a gyönyör mámorában. Neki sem kellett már sok és hatalmasat élvezett. Egymáshoz bújtunk és egy szerelmes csók után végig aludtuk az út további részét.