adó egy százalék felajánlás
2024.04.24. - György

Nagy igazságok a spermáról

Mi az a téma, amirõl fiúk és lányok egyaránt rendkívülien érdeklõdnek? A sperma. Most nézzük a leggyakoribb kérdéseket, és válaszokat! Hogyan tudnám fokozni az ejakulációm sebességét? Mitõl függ a mennyisége?

A herék jellemzõi, a makkfolyadék illata

A herék alkatát tanulmányozva, a régi hinduk úgy vélték, hogy az azonos formájú herék a királyi rang elérését jelzik, míg a különbözõnek látszó herék szex õrültségrõl tanúskodnak.

A pénisz textúrája - sima vagy göcsörtös

A sima hímtag olyan személyre jellemzõ, aki intuitív szeretõ, ösztönösen érzi, mikor mit kell tennie. Rugalmasan, mindig közvetlenül érzékeli partnere érzéseit. Miközben kedves, barátságos, érzelmileg kiegyensúlyozott, mindig felfogja és elfogadja, amit érzékel. Könnyen idomul a változásokhoz és az új Christian Louboutin outlet helyzetekhez, az alkalmazkodás nem jelent számára problémát. Hátránya, hogy olykor túlságosan sima modorú és hízelgõ beszédû. Az olyan a hímtag, melynek felülete nem mindenütt sima, ingatag, befolyásolható gondolkodású és nagyon bonyolult, nehéz természetû szeretõt jelez.

A pénisz hosszúsága

Muhammad an-Nefzawi Az illatos kert címû könyvében azt írja: „A merev hímvesszõ, hogy jól végezze dolgát, legfeljebb három tenyérszélességû, de legalább másfél tenyérszélesség hosszú legyen. Vannak férfiak, kiké három tenyérszélesség, másoké két és fél tenyérszélesség, ismét másoké csak két tenyérszélesség. Aki nem üti meg a fenti mércét, az nem tudja kielégíteni a nõket. A nõk az ilyen férfiakat nem tisztelhetik, mivel semmiféle örömet nem okoznak nekik.”

A pénisz vastagsága

A vaskos nemi szerv energikus, határozott, kreatív ötletekkel rendelkezõ személyt jellemez, aki kiváló életerõvel és nemzõképességgel rendelkezik. Az olyan szerszám, amely csak a tövénél vastag, szabadságvágyó emberrõl árulkodik, aki mindig szabad kíván maradni, és függetleníteni magát mások hatalmától és irányításától.

Pénisz típusok

A föld pénisz a répához hasonló. Pigmentációja sötét színû, rendszerint nagyméretû és szabálytalan alakú, a herék szõrösek, nagyok és lecsüngõek. Az ilyen péniszû személy szerény, gyakorlatias parasztember, földhözragadt ízléssel rendelkezik, azonban a barátságaiban és a szexuális kapcsolataiban domináns szerepet visz. Átlagos, vagy az átlagosnál kissé alacsonyabb intelligenciájú.

Merevedési zavarok – 4 fura ok

3500 évvel ezelõtt, az ókori Egyiptomban, kivágták a bébikrokodilok szívét, és azzal kenték be a férfiak hímtagját, hogy megelõzzék a problémát. Azt gondolták ugyanis, hogy a merevedési zavarok egy gonosz átok miatt állnak elõ, és csak a fiatal krokodilszív képes megtörni az átkot. A 13. századi „civilizált Nyugaton” úgy vélték, hogy az erekciós problémákat boszorkányok okozzák. A férfiak ilyenkor nyomozásba kezdtek: meg kellett találniuk a gonosz némbert, aki elvarázsolta a farkukat, és rávenni szép szóval vagy erõszakkal (de inkább erõszakkal), hogy állítsa vissza a dolgokat.

Öntudatlan szex - A szexszomniáról

A betegség tulajdonképpen az alvajárásnak egy sokkal „fejlettebb” változata, mely magába foglalja a teljes szexuális aktust (elõjátéktól az utójátékig), egyetlen fontos kivétellel: a betegek nincsenek tudatában annak, hogy mit tesznek, és felébredve nem emlékeznek a történtekre. A szexszomnia nem összekeverendõ a szexuális álmokkal. Az álmok az alvási fázis olyan szakaszában jönnek létre, mikor a test nagyrészt tehetetlen, míg az alvás közbeni szex a mély alvást követõ fázisban, mikor a test már szabadabban mozog.

Érdekesség a péniszrõl

Tudtad-e, hogy a péniszed önálló életet él? Ezt már nyilván te is észrevetted, hogy vannak helyzetek, amikor hiába minden erõlködés, úgysem lesz erekciód.

Bármely életkorban elérhet a nemi kór!

Jobb megelõzni, mint elkapni! Amerikai kutatók a 40 év feletti férfiak adatait vizsgálták meg, és megállapították, hogy azok körében, akik merevedési zavar elleni tablettákat, például Viagrát szedtek, nagyobb volt a nemi úton terjedõ betegségek aránya, mint azoknál, akik nem éltek potencianövelõkkel. A nem biztonságos szex bármely életkorban növeli a nemi úton terjedõ betegségek kockázatát. Az ember 40-50 éves korában sem védett a nemi úton terjedõ betegségek ellen.

Szexelj a kádban!

Jót tesz egy kapcsolatnak a változatosság. Persze nem a partner személyében, hanem például a szerelmeskedés helyszínének megválasztásában. Gyerünk a kádba! A párkapcsolat unalmassá válhat, ha a szerelmeskedés egysíkú, begyakorlott, már-már automatikus tevékenységé válik. Ezért érdemes váltogatni az idõpontot, szabadnapokon fényes nappal is szeretni egymást, és a hálószobát felcserélni más helyszínekre.

Hogyan elégíts ki orálisan egy nõt? - Íme 7 tipp!

Ha sokszor részesíted orális örömökben a partnered, joggal elvárhatod, hogy õ is visszaadja ezt neked. Ha altesti kényeztetésre vágysz, egyszerûen csak kérd meg rá a partnered! Bár a szégyenlõsködésnek a Breitling replica szexben nincs helye, ha még is félénk vagy, a ráutaló magatartás is megteszi: amikor egymás mellett fekszetek, fordulj úgy, hogy a fejed a lába mellé kerüljön. A többi gyerekjáték lesz.

Szeretkezés terhesség alatt - a legjobb pózok!

Te kibírnád 9 hónapig szex nélkül? Erre azonban semmi szükség, hiszen a várandósság nem jelenti azt, hogy le kell mondanod az erotikáról. Pláne, ha jobban kívánod a szexet, mint eddig valaha.

Orgazmust hozó spárga

Fel akarod dobni a szexuális életeteket? Adunk egy nagyszerû ötletet, hogyan kényeztethetitek egymást a partnereddel.

A lábfejtõl indul a szex?

Ha egy férfi a tekintetével végigsimít a nõ lábán a combjától a talpáig, a szép bõr arra ingerli, hogy megsimogassa azt. A jó szex gyakran a lábfejnél kezdõdik.

további hírek betöltése